Desert u flaši

Krem brule je istinski desert u flaši, bar ga mnogi opisuju kao takvog. Ovo pivo se proizvodi korišćenjem nefermentibilnog laktoznog šećera, vanile, uz dodatak veće količine prženog hmelja kako bi se obezbedilo slatko, glatko iskustvo piva sa ukusom karamele. U izradi ovog piva ne koristi se ventilator.

Pivo sadrži 9,6% alkohola što ga čini malo jačim „desertom“ ali veća količina alkohola ne utiče na ukus, a koji je zaista neprevaziđen. Krem brule proizvodi pivara „Southern Tier“, čije je sedište u Njujorku.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Marlena kuva pivo

U sklopu radionice "Napravi svoje pivo", koju organizuje Pab Tavan, u subotu 22.09.2018. godine Marlena kuva pivo. Radionica počinje u

Zašto žene vole pivopije

U našem narodu postoji mnogo interesantnih uzrečica, a jedna od omiljenih je „muškarac bez stomaka, kao mercedes bez znaka“. Bez

Recept za pivsku piletinu

Potrebni sastojci: -1 velika kašika soli -1 mala kašika šećera -1 mala kašika luka u prahu -1 mala kašika belog

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike