Budite strpljivi

Budite strpljivi kada počinjete sa kućnom proizvodnjom piva. Znate izreku: „Sve dobre stvari dolaze onima koji čekaju“. Ovo ne može biti tačnije kada se radi o pivarstvu. Ne samo da vam je potrebno strpljenje da sačekate da vaše pivo dobro fermentiše, strpljenje vam je potrebno i pre nego što počnete da eksperimentište sa pivom poput pivskog čarobnjaka. Započnite skromno, saznajte osnove, vodite računa o savetima koje smo vam dali i saznajte kakva piva i ukuse želite pre nego što počnete da menjate recepture i eksperimentišete. Ako odmah krenete sa eksperimentisanjem bez čvrste osnove, rizikujete dobijanje prilično groznog piva, što će dovesti do frustracije, te možete poželeti da odustanete od pravljenja piva u kućnim uslovima.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Gradska

Restoran Gradska je restoran nacionalne kuhinje, sa širokim izborom specijaliteta iz topličkog okruga Srbije, i sve to od strane njihovog

Restoran Orašac

Odličan roštilj i fenomenalna jela spremljena po receptima srpske kuhinje odlika su jednog od vodećih restorana nacionalne kuhinje u Beogradu.

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva