Budite strpljivi

Budite strpljivi kada počinjete sa kućnom proizvodnjom piva. Znate izreku: „Sve dobre stvari dolaze onima koji čekaju“. Ovo ne može biti tačnije kada se radi o pivarstvu. Ne samo da vam je potrebno strpljenje da sačekate da vaše pivo dobro fermentiše, strpljenje vam je potrebno i pre nego što počnete da eksperimentište sa pivom poput pivskog čarobnjaka. Započnite skromno, saznajte osnove, vodite računa o savetima koje smo vam dali i saznajte kakva piva i ukuse želite pre nego što počnete da menjate recepture i eksperimentišete. Ako odmah krenete sa eksperimentisanjem bez čvrste osnove, rizikujete dobijanje prilično groznog piva, što će dovesti do frustracije, te možete poželeti da odustanete od pravljenja piva u kućnim uslovima.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Campania Trattoria

Putovanje u srce italijanske regije Kampanja odnedavno je moguće u samom srcu Beograda. Tik uz Konak kneginje Ljubice odnedavno je

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja