Top 5 veština savremenog muškarca

Moderno doba donelo je promene u načinu na koji se muškarci ophode prema svom telu i stanju uma. Sve su češći slučajevi da vode više brige o svom izgledu i načinu života te ih sve češće možemo videti u kozmetičkim salonima, teretani i na kursevima. Upravo su sve ove stvari samo jedan od načina na koji su muškarci počeli da rade na svom poboljšanju i traženju novih načina za unapređivanje svog životnog stila. Pored toga, bilo da su neke jednostavne stvari ili nešto što zahteva određenu veštinu u pitanju, muškarci vole da se oslanjaju samo na sebe te uvek traže nove načine da se dokažu.

Pravljenje roštilja

Iako se za prvomajske praznike svi guraju i traže svoje mesto pored roštilja, iza ove, na prvi pogled jednostavne veštine, krije se mnogo toga. Sve više muškaraca se okreće američkom sistemu roštiljanja te se ova kulinarska veština pretvara upravo nadmetanje. Od jednostavnih komada mesa, do ozbiljnih i zahtevnijih delova, svaki muškarac hoće da se pokaže i prikaže kako ume da barata sa mesom, začinima i vatrom. Kada se sve ovo uzme u obzir, činjenica je da sve što se tiče kuhinje, muškarci žele da iskoriste kako bi pokazali nekoliko veština odjednom.

Kraft pivo

U poslednjih nekoliko godina pivari su iskustvo pravljenja i degustacije piva podigli na viši nivo uvođenjem kraft piva. Iako se ova piva mogu naći u većini restorana i kafića, ipak je najbolja varijanta ona koju sami možete da napravite. Zato se muškarci odlučuju za kreiranje sopstvenog proizvoda, ne za neke komercijalne svrhe, nego za opušteno veče uz utakmicu. Ova veština zahteva dosta pripreme kako bi finalni proizvod bio najbolji mogući te je potrebno mnogo više od poznavanja mešavine koja je potrebna kako bi se dobilo kraft pivo.

Snalaženje u IT industriji

Sa porastom ponude poslova u IT industriji, sve više ljudi se odlučuje da se prekvalifikuje za neki od najpopularnijih poslova. Kako se muškarci odlično snalaze u ovoj sferi, ne čudi činjenica da upisuju razne kurseve ne bi li što pre stekli neophodno znanje i pronašli posao. Većina firmi zahteva intervju na nekom od stranih jezika, te je potrebno da pronađete koja dobra škola engleskog jezikamože da vam pruži neophodnu obuku kako biste bili najbolji kandidat.

Vežbanje na višem nivou

Održavanje kondicije i dobrog izgleda više nisu popularni tokom letnje sezone nego tokom cele godine. Upravo zato ne čudi porast muškaraca u teretani, na otvorenim terenima ali i u odeljku sa zdravom hranom u prodavnicama. Poznato je da muškarci vole da drže do svog izgleda, ali novo doba donosi i nove načine za postizanje idealnog izgleda, a muškarci se trude da pronađu nove načine kako da poboljšaju svoj trening. Treniranje koriste kako bi postigli kondiciju, radili na svojoj mentalnoj razgibanosti ali i provodili više vremena u prirodi.

Kreiranje ličnog stila

Davno su prošla vremena kada su muškarci oblačili prvo što im padne pod ruku pre izlaska iz kuće. Sada smo svedoci pravih modnih okršaja na ulicama jer se muškarci trude da prate trendove. Bilo da je u pitanju poslednji modni trend ili vanvremenska i sigurna kombinacija, sve više viđamo muškarce koji umeju da se obuku za priliku. Ovo usavršavanje veštineje rezultat želje da se vodi računa o nastupu i izgledu ali i kombinaciji boja i odeće. Upravo zato možemo da očekujemo i davno zaboravljene veštine kao što je savršeno vezana kravata, cipele očišćene do savršenstva ili veština pravilnog hodanja.

 

Muškarci su shvatili koje veštine mogu da im pomognu u svakom aspektu života i trude se da ih usavrše ne bi li bili najbolje verzija sebe. Sa druge strane, sve te veštine im pomažu da izgrade sopstveni stil kako bi pronašli najbolji način da pokažu svoju ličnost.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivski hotel

Pivski hotel

Škotska pivara po imenu BrewDog planira da do početka 2019. godine otvori svoj prvi pivski hotel. Kao idealno mesto za

Restoran Hanan

Hanan je restoran koji svojim gostima uvek nudi nešto više, a ono što ga izdvaja od ostalih beogradski restorana je

Restoran Opera

Prigrljen i ušuškan od Obilićevog venca, tik uz otmenu Knez Mihailovu ulicu, restoran Opera je mesto za nove ljubavi, mirenja

Restoran Nirvana

Restoran Nirvana nalazi se u Subotici, u mirnom delu grada i prepoznatljiv je po letnjoj terasi. Restoran Nirvana otvoren je 1922. godine, a enterijer mu je urađen u klasičnom restoranskom stilu. 

Restoran Potpis

Beogradski restoran Potpis smešten je na Čuburi, u srcu Čuburskog parka. Restoran Potpis je elegantan restoran, uređen u prijatnom stilu, s enterijerom koji naginje modernizmu.