Top 5 veština savremenog muškarca

Moderno doba donelo je promene u načinu na koji se muškarci ophode prema svom telu i stanju uma. Sve su češći slučajevi da vode više brige o svom izgledu i načinu života te ih sve češće možemo videti u kozmetičkim salonima, teretani i na kursevima. Upravo su sve ove stvari samo jedan od načina na koji su muškarci počeli da rade na svom poboljšanju i traženju novih načina za unapređivanje svog životnog stila. Pored toga, bilo da su neke jednostavne stvari ili nešto što zahteva određenu veštinu u pitanju, muškarci vole da se oslanjaju samo na sebe te uvek traže nove načine da se dokažu.

Pravljenje roštilja

Iako se za prvomajske praznike svi guraju i traže svoje mesto pored roštilja, iza ove, na prvi pogled jednostavne veštine, krije se mnogo toga. Sve više muškaraca se okreće američkom sistemu roštiljanja te se ova kulinarska veština pretvara upravo nadmetanje. Od jednostavnih komada mesa, do ozbiljnih i zahtevnijih delova, svaki muškarac hoće da se pokaže i prikaže kako ume da barata sa mesom, začinima i vatrom. Kada se sve ovo uzme u obzir, činjenica je da sve što se tiče kuhinje, muškarci žele da iskoriste kako bi pokazali nekoliko veština odjednom.

Kraft pivo

U poslednjih nekoliko godina pivari su iskustvo pravljenja i degustacije piva podigli na viši nivo uvođenjem kraft piva. Iako se ova piva mogu naći u većini restorana i kafića, ipak je najbolja varijanta ona koju sami možete da napravite. Zato se muškarci odlučuju za kreiranje sopstvenog proizvoda, ne za neke komercijalne svrhe, nego za opušteno veče uz utakmicu. Ova veština zahteva dosta pripreme kako bi finalni proizvod bio najbolji mogući te je potrebno mnogo više od poznavanja mešavine koja je potrebna kako bi se dobilo kraft pivo.

Snalaženje u IT industriji

Sa porastom ponude poslova u IT industriji, sve više ljudi se odlučuje da se prekvalifikuje za neki od najpopularnijih poslova. Kako se muškarci odlično snalaze u ovoj sferi, ne čudi činjenica da upisuju razne kurseve ne bi li što pre stekli neophodno znanje i pronašli posao. Većina firmi zahteva intervju na nekom od stranih jezika, te je potrebno da pronađete koja dobra škola engleskog jezikamože da vam pruži neophodnu obuku kako biste bili najbolji kandidat.

Vežbanje na višem nivou

Održavanje kondicije i dobrog izgleda više nisu popularni tokom letnje sezone nego tokom cele godine. Upravo zato ne čudi porast muškaraca u teretani, na otvorenim terenima ali i u odeljku sa zdravom hranom u prodavnicama. Poznato je da muškarci vole da drže do svog izgleda, ali novo doba donosi i nove načine za postizanje idealnog izgleda, a muškarci se trude da pronađu nove načine kako da poboljšaju svoj trening. Treniranje koriste kako bi postigli kondiciju, radili na svojoj mentalnoj razgibanosti ali i provodili više vremena u prirodi.

Kreiranje ličnog stila

Davno su prošla vremena kada su muškarci oblačili prvo što im padne pod ruku pre izlaska iz kuće. Sada smo svedoci pravih modnih okršaja na ulicama jer se muškarci trude da prate trendove. Bilo da je u pitanju poslednji modni trend ili vanvremenska i sigurna kombinacija, sve više viđamo muškarce koji umeju da se obuku za priliku. Ovo usavršavanje veštineje rezultat želje da se vodi računa o nastupu i izgledu ali i kombinaciji boja i odeće. Upravo zato možemo da očekujemo i davno zaboravljene veštine kao što je savršeno vezana kravata, cipele očišćene do savršenstva ili veština pravilnog hodanja.

 

Muškarci su shvatili koje veštine mogu da im pomognu u svakom aspektu života i trude se da ih usavrše ne bi li bili najbolje verzija sebe. Sa druge strane, sve te veštine im pomažu da izgrade sopstveni stil kako bi pronašli najbolji način da pokažu svoju ličnost.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

sabro vienna pivo

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.

Restoran Careva Ćuprija

Restoran Careva Ćuprija je ugostiteljski restoran sa dugom srpskom istorijom i tradicijom, i važi za jedan od spomenika grada Beograda.

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc