RESTORAN I BAR Komanda

restoran i bar komanda

Restoran i bar Komanda mesto je gastro užitka jer se na njihovom meniju nalaze pre svega specijaliteti mediteranske kuhinje

Restoran i bar Komanda nalazi se na rubu Vračara u delu koji se naslanja na Voždovac.

Ovaj restoran osvaja goste na prvi pogled pažljivo biranim detaljima enterijera koji nagoveštavaju da je svaki segment poslovanja važan – od tople dobrodošlice na ulasku, komfornog i ugodnog ambijenta, do bogatog menija i velikog izbora piva.

Međutim, tu nije kraj jer menadžment restorana svakodnevno ubacuje niz noviteta i iznenađenja za svoje goste kako bi im zagolicali maštu.

Restoran za gastro užitak

Restoran Komanda je mesto gastro užitka jer se na njihovom meniju nalaze pre svega specijaliteti mediteranske kuhinje, te kod njih dan započinje sa palentom u kojoj se nalazi maskarpone sir.

Za doručak serviraju i srpski doručak, Komanda doručak, omlet na razne načine, sendviče, punjene prženice. Za ručak možete da pojede gambore u sweet chili sosu, zatim mnogobrojne čorbe i potaže, grilovani sir, grilovano povrće, uštipke od tikvica, ili njoke u sosu.

Restoran s velikim izborom piva

Takođe, na meniju je i veliki izbor rižota, ribljih i mesnih specijaliteta, kao i roštiljskog mesa.

Na meniju su i deserti poput nugat kolača, pistać kolač, madagaskarskog eklera od vanile.

Kada je reč o pivima, u ponudi su Heiniken, Zaječarsko svetlo i tamno, Laško, Birra Moretti, i točena Heiniken i Kapuziner.

Preporuka Beer Style

Preporuka Beer Style je da u Restoranu Komanda probate specijalitet kuće za dve osobe Komanda jer se u porciji dobija pljeskavica prelivena kajmakom, kobasice sa kačkavaljem sa dižon senfom, rebra u barbique sosu, grilovani biftek sa peperom sosom, sa začinjenim krompirom i povrćem.

Uz ovo jela odlično ide točeni Kapuziner.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1