PIVO Löwenbräu

lowenbrau pivo

Pivo Löwenbräu prepoznatljivo je po zlatnom lavu na plavoj pozadini, što je ujedno i zaštitni znak jedne od najstarijih pivara na svetu

Apatinska pivara je jedna od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu. Njihova tehnologija pravljenja piva bazirana je na recepturi koja je poznata još od davnina.

Pivara je naravno, unapredila tehnološke inovacije. Ova unapređena su urađena kako bi se proces proizvodnje piva stavio na još viši nivo. Uzimajući najbolje sa okolnih polja i voda oni prave dobra piva. U Apatinskoj pivari nastaju piva balansiranog ukusa, po tradicionalnim recepturama.

Pivo sa tradicijom

Kvalitetna proizvodnja piva u Apatinskoj pivari rezultat je viševekovnog iskustva. Ovo iskustvo je dovelo do kreiranja recepture savršenog piva. Takođe i značajna ulaganja su doprinela unapređenjima u proizvodnji.

Najpoznatiji brend Apatinske pivare je Jelen pivo. Apatinska pivara se već godinama nalazi u okviru pivske grupacije Molson Coors. Brendovi koje se nalaze u okviru Molson Coors-a su i svima dobro znani Nikšićko Pivo i Nikšićko Tamno pivo. Od domaćih brendova tu je prisutno i Apatinsko pivo. Svetski brendovi koji se nalaze u okviru Molson Coors-a su Löwenbräu i Staropramen. Pored njih, tu su i Beck’s i Stella Artois. Takođe, Molson Coors stoji i iza brendova Corona, Hoegaarden i Leffe.

Löwenbräu pivo je jedno od omiljenijih piva na domaćoj pivskoj sceni. Ovo pivo ima veoma pristupačnu cenu. Löwenbräu pivo je izrazito osvežavajućeg ukusa.

Pivo nastalo u 14. veku

Ova lager pivo ima dugu tradiciju. Tradicija Löwenbräu pivo datira još iz 14. veka. Tada je prvi put proizvedeno u Minhenu. Licitira se da je godina prve proizvodnje davna 1383. godina. Löwenbräu pivo je jedno od šest zvaničnih piva Oktobarfesta. Ovo pivo dostupnu je u preko 70 zemalja sveta.

Löwenbräu pivo je prepoznatljivo po zlatnom lavu na plavoj pozadini. Ovaj lav je ujedno i zaštitni znak pivare. Pivara u kojoj se pravi  Löwenbräu pivo jedna je od najstarijih pivara na svetu.

Pivo istinski predstavnik nemačkog legera

Löwenbräu pivo ima ukus tipičnog nemačkog lagera. Ono je žuto – smeđe boje i bez taloga. Poseduje karakterističan miris klasičnog lager piva. Löwenbräu pivo sadrži  5,2 odsto alkohola.

Kombinacija kvalitetnijih sastojaka čini ovo pivo vrlo pitkim. Autentične recepture iskusnih pivara Löwenbräu pivu daju posebnu osvežavajuću gorčinu.

Löwenbräu pivo odlično utoljava žeđ. Ono se dobro se slaže sa svim vrstama mesa. Preporuka je da ga pijete uz roštilj.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Kada je napravljeno prvo pivo

Na kamenim pločama pronađenim u pećini, istraživači Stanforda otkrili su tragove skroba i biljnih čestica, te smrvljene ostatke raznih semenki,

ALLSOPP’S ARCTIC ALE

Najskuplje pivo ikada

Svi znamo da je pivo jedno od jeftinijih alkoholnih pića namenjeno za svačiji budžet, ali ovo pivo je malčice drugačije.

Restoran Salon 1905

Restoran Salonom 1905 srušio je osnove personalizovane kuhinje i podigao je na viši nivo. Restoran je smešten u kultnom objektu

Restoran Prime

Restoran Prime nalazi se u okviru hotela Crowne Plaza Beograd, na Novom Beogradu, i predstavlja najbolji način da upoznate modernu

Craft pivare

Sve craft pivare i kraft proizvođači u Srbiji na jednom mestu. Pronađite svoju omiljenu kraft pivaru.

Muške stvari i pivo

Nova istraživanja nam govore da samo jedna čaša piva u dva dana može znatno da pomogne u održavanju ovog najvažnijeg

Pivara 3bir otvorila taproom

Pre par godina trebalo je napisati: novosadska kraft pivara 3bir, a danas je sasvim dovoljno reći jednostavno pivara 3bir, da

PIVO Nikšićko IPA

Pivo Nikšićko IPA pravi se od interesantne kombinacije aromatičnih sorti hmelja i posebnog ejl kvasca.

Restoran Soulfood

Restoran Soulfood nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Pančevu, u Aviv parku. Restoran Soulfood je veoma prostran, savremen i moderno uređen restoran.

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.

Restoran Šajka

Na suprotnoj obali od pančevačkog gradskog keja, na obali Tamiša, a u gradskoj šumi, nalazi se restoran Šajka.

Kako rashladiti pivo na plaži

Kada smo na letovanju, treba nam siguran savet kako rashladiti pivo na plaži Leto je godišnje doba kada većina nas boravi uz obalu reke, mora