PIVO Löwenbräu

lowenbrau pivo

Pivo Löwenbräu prepoznatljivo je po zlatnom lavu na plavoj pozadini, što je ujedno i zaštitni znak jedne od najstarijih pivara na svetu

Apatinska pivara je jedna od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu. Njihova tehnologija pravljenja piva bazirana je na recepturi koja je poznata još od davnina.

Pivara je naravno, unapredila tehnološke inovacije. Ova unapređena su urađena kako bi se proces proizvodnje piva stavio na još viši nivo. Uzimajući najbolje sa okolnih polja i voda oni prave dobra piva. U Apatinskoj pivari nastaju piva balansiranog ukusa, po tradicionalnim recepturama.

Pivo sa tradicijom

Kvalitetna proizvodnja piva u Apatinskoj pivari rezultat je viševekovnog iskustva. Ovo iskustvo je dovelo do kreiranja recepture savršenog piva. Takođe i značajna ulaganja su doprinela unapređenjima u proizvodnji.

Najpoznatiji brend Apatinske pivare je Jelen pivo. Apatinska pivara se već godinama nalazi u okviru pivske grupacije Molson Coors. Brendovi koje se nalaze u okviru Molson Coors-a su i svima dobro znani Nikšićko Pivo i Nikšićko Tamno pivo. Od domaćih brendova tu je prisutno i Apatinsko pivo. Svetski brendovi koji se nalaze u okviru Molson Coors-a su Löwenbräu i Staropramen. Pored njih, tu su i Beck’s i Stella Artois. Takođe, Molson Coors stoji i iza brendova Corona, Hoegaarden i Leffe.

Löwenbräu pivo je jedno od omiljenijih piva na domaćoj pivskoj sceni. Ovo pivo ima veoma pristupačnu cenu. Löwenbräu pivo je izrazito osvežavajućeg ukusa.

Pivo nastalo u 14. veku

Ova lager pivo ima dugu tradiciju. Tradicija Löwenbräu pivo datira još iz 14. veka. Tada je prvi put proizvedeno u Minhenu. Licitira se da je godina prve proizvodnje davna 1383. godina. Löwenbräu pivo je jedno od šest zvaničnih piva Oktobarfesta. Ovo pivo dostupnu je u preko 70 zemalja sveta.

Löwenbräu pivo je prepoznatljivo po zlatnom lavu na plavoj pozadini. Ovaj lav je ujedno i zaštitni znak pivare. Pivara u kojoj se pravi  Löwenbräu pivo jedna je od najstarijih pivara na svetu.

Pivo istinski predstavnik nemačkog legera

Löwenbräu pivo ima ukus tipičnog nemačkog lagera. Ono je žuto – smeđe boje i bez taloga. Poseduje karakterističan miris klasičnog lager piva. Löwenbräu pivo sadrži  5,2 odsto alkohola.

Kombinacija kvalitetnijih sastojaka čini ovo pivo vrlo pitkim. Autentične recepture iskusnih pivara Löwenbräu pivu daju posebnu osvežavajuću gorčinu.

Löwenbräu pivo odlično utoljava žeđ. Ono se dobro se slaže sa svim vrstama mesa. Preporuka je da ga pijete uz roštilj.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

hmelj

Hmelj iz Bačkog Petrovca

Opšte je poznato da jedino sorta hmelja Humulus lupulus, pored Humulus scandens i Humulus yunnanensis iz iste porodice Cannabacea se

Pivo od ljudske mokraće

Ako ste kojim slučajem prisustvovali danskom muzičkom festivalu „Roskilde“, održanom 2015. godine,  onda je vaš urin korišćen za proizvodnju piva.

Restoran Jazz Cafe

Restoran Jazz Cafe otvoren je krajem prošlog veka, a vlasnici kažu da im je želja bila da otvore restoran u

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva