SAVRŠEN SPOJ: Lager pivo i index sendvič

index sendvič

Preporuka je da posle bogatog index sendviča obavezno popijete lager, a da li će to biti Jelen, Lav, Zaječarac, Valjevsko ili neki kraft lager izbor je isključivo na vama

U izobilju najrazličitije brze hrane novosadski Index sendvič ni posle 36 godina ne gubi na svojoj popularnosti. Naravno, sem u Novom Sadu, njegova popularnost je veoma rasprostranjena, te se prirema i u svim ostalim gradovima širom Srbije.

Konkurencija je sve veća, ali originalnost i kvalitet su nešto zbog čega je ova brza hrana definitivno uvrštena i kao jedan od zaštitnih znakova gastro ponude Novog Sada.

Index sendvič

A kako i ne bi bio, jer retko ko može da odoli toj velikoj, toploj kifli, hrskavoj šunki, kačkavalju koji se topi u ustima, ukusnim šampinjonima, kao i  raznim premazima po želji. Idealan je posebno kada se vraća iz noćnog provoda.

Baš iz tog razloga index sendič se odlično slaže uz lager pivo. Lager će vam nakon sendviča od šunke, topljenog sira i šampinjona utoliti žeđ i pomoći će vam da lakše svarite hranu pre spavanja, pošto je reč o prilično kaloričnom obroku.

Zahvaljujući svom osvežavajućem i svežem ukusu, lager pivo slovi za jedno od najboljih i najpopularnijih vrsta piva, kada je reč o uparivanju sa hranom.

Lager pivo gasi žeđ

U pitanju je stil čistog ukusa sa blagom aromom hmelja, te dok ga pijete nećete izgubiti ni prelepi ukus sendviča.

Prepoznatljiva aroma praćena prijatnom gorčinom, daje jedinstven, osvežavajući ukus. Njegova pena lagano ispušta prepoznatljivo blagu aromu hmelja dok je pun ukus podržan suptilnom notom prijatne gorčine i blagom gaziranošću, savršeno gasi žeđ.

Preporuka je da posle bogatog index sendviča obavezno popijete lager, a da li će to biti Jelen, Lav, Zaječarac, Valjevsko ili neki kraft lager – izbor je isključivo na vama.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1