KVASTER Za sve uzraste

kvaster

APA Kvaster u sebi ne sadrži alkohol, iako po svom ukusu podseća na pivo i zato je idealno osvežavajuće piće za sve uzraste

Pivo je najomiljenije alkoholno piće na svetu, a podjednako ga piju i muškarci i žene.

Ipak postoje i oni koja ga vole, ali trenutno možda ne smeju da ga piju zbog zdravstvenih problema.

Zdrav napitak

Međutim, Apatinska pivara je i za ove ljude pronašla rešenje te su pre nekoliko meseci na tržište izbacili svoj proizvod APA Kvaster koji u sebi ne sadrži alkohol, iako po svom ukusu podseća na pivo.

Ovo osvežavajuće bezalkoholno piće se proizvodi od ekstrakta fermentisanih žitarica, što ga čini kompatibilnim sa veganskim načinom ishrane.

Kvaster je zapravo kvascinantno osveženje u modernom pakovanju koje je adekvatno za svaku priliku, čije karakteristike se idealno uklapaju u užurbani ritam današnje svakodnevice.

Kvaster

Kvaster je napravljen za sve ljude koji vode aktivan život i spremni su da probaju nove stvari.

Osvežavajuće poput piva, ali bez alkohola, Kvaster je pogodan za konzumaciju u bilo kojoj prilici.

Valjalo bi podsetiti da kvas od kojeg se i dobija ovo osvežavajuće piće potiče iz Rusije i predstavlja jedan od čuvenih bezalkoholnih napitaka, koji se upotrebljava već više od hiljadu godina.

Po svom delovanju na ljudski organizam narod ga svrstava u pića slična jogurtu, kefiru i kiselom mleku, a razlog tome je što u sebi ima izvorne sadržine mlečne kiseline, minerala, vitamina, raznih šećera i mikroelemenata.

 

Dijetetski proizvod

Inače, kvas se može koristiti u dijetama u slučaju da osoba treba da poveća unos vitamina B kompleksa.

To se odnosi na pacijente koji se oporavljaju od neke bolesti ili operacije, kod pada imuniteta, kod trudnoće, nutritivne anemije.

Naravno, ovo piće mogu da piju i potpuno zdrave osobe, a tako će ugasiti žeđ unoseći nutritivno veoma vredan proizvod.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1