APATINSKA PIVARA Ozelenjava Beograd

Apatinska

Apatinska pivara pokazala je još jednom svoju društvenu odgovornost i pomogla u ozelenjavanju srpske prestonice

 

Početkom juna na Novom Beogradu, raskošna stabla kanadskog javora, posadili su, na Svetski dan zaštite životne sredine, zaposleni u Apatinskoj pivari. Šetalište kod Ušća, na prostoru kod Muzeja savremene umetnosti postalo je bogatije za nova stabla čije će krošnje pleniti svojom prepoznatljivom bakarno crvenom bojom.

Posadi svoj hlad

Zaposleni u Apatinskoj pivari su na događaj koji je organizovala Privredna komora Srbije uz podršku organizacije “Posadi svoj hlad” i drugih odgovornih kompanija i organizacija došli biciklama i time upotpunili poruku koju žele da prenesu u cilju očuvanja životne sredine.

Zelena energija

“Apatinska pivara zaista brine o zaštiti životne sredine i u kontinuitetu i planski sprovodi niz aktivnosti koje podržavaju zelenu tranziciju i održivu budućnost. Danas smo biciklovima došli da posadimo stabla i ponosni smo što nastavljamo tradiciju saradnje sa organizacijom Posadi svoj hlad i Privredna Komora Srbije. Očekujte niz projekata s naše strane do kraja godine koji takođe konkretno utiču na povećanje iskorišćenja zelene energije i poštovanja principa cirkularne ekonomije”, najavila je Slobodanka Cucić, menadžer za pravne i korporativne poslove Apatinske pivare.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1